novetats

Mesoteràpia + Cromoteràpia “Cromopen”
Micropuncions epidèrmiques

Les micropuncions és el sistema més segur, higiènic, ràpid i eficaç de penetració transdèrmica d’actius que hi ha al mercat.

El seu sistema de percussió de micro-agulles permet obrir milers de micro-canals per aconseguir fins un 90% de penetració d’actius, i a la vegada realitza una BIOESTIMULACIÓ mecànica dels fibroblastos aconseguint varis tractaments en un de sol.

A més, el cromopen porta cromoteràpia integrada que permetrà potenciar cada tractament.

Extensions de pestanyes
Mètode pèl a pèl

Canvia la teva mirada i oblidat de la màscara de pestanyes amb les extensions de pestanyes pèl a pèl. Es col·loquen una a una sobre la teva pestanya natural i segueixen el procés natural de la teva pestanya.

Podràs anar a la platja, a la piscina i fer esport sense problema.

Pots posar-les per una ocasió puntual o indefinidament si fas un manteniment cada 3 o 4 setmanes.

OXIGENESIS
Oxigen pur al 99’5%

La innovació en rejoveniment facial arriba al nostre centre. Un tractament facial no invasiu que envia oxigen pur al 99’5% a les capes més profundes de la teva pell.

Purifica, hidrata, tonifica i reafirma l’oval facial, ajuda a eliminar les taques solars de la pell, cicatrius d’acne i redueix els porus oberts.

L’oxigen és vida, també per la teva pell.

Cosmètica JC Jeunesse
Dermacèutica i Dermocosmètica

Les Cèl·lules Mare Vegetals són les protagonistes d’aquesta innovadora marca que treballa amb biotecnologia super puntera per oferir resultats garantits contra l’envelliment cel·lular.

Apostem per una cosmètica amb un alt contingut en actius i patents, que proporcionaran JOVENTUT a la nostra pell, a través d’un treball superficial a nivell epidèrmic i un treball profund a nivell dèrmic.

Consulta les nostres promocions, no et deixaran indiferent.

Nou Ritual “Banys en el Mar Mort amb aromes de cotó”

Experimenta 90’ de relaxació de cos, ment i esperit, gaudint de tots els beneficis terapèutics que ens aporten les sals i el fang del Mar Mort. Entra en una profunda calma que et proporcionaran les pedres basàltiques calentes i la “manteca de karité” pura que aplicades amb un intens massatge faran alliberar-te de totes les tensions acumulades en el dia a dia.

Deixa’t emportar per un mar de sensacions.

RADIOFREQÜÈNCIA Multi Polar
Venus Swan

A nivell facial aconseguim l’eliminació de la micro arruga, reducció de les arrugues profundes, síntesi de col·lagen, elastina i fibroblasts, un bon sostén de la pell i re definició de l’oval facial.

A nivell corporal actuarem sobretot contra la flacciditat, la cel·lulitis i estimularem l’eliminació de la grassa corporal, millorant l’aspecte de la pell de taronja i remodelació del contorn de la figura.


Analitzador Facial
Antiaging SD

A l’aura estètica i salut volem oferir un anàlisis profund i complert de la teva pell. Valorarem el grau d’hidratació, la producció sebàcia i mida del porus, la producció de queratina, la profunditat de les arrugues i un seguiment de la seva evolució.

L’Antiaging SD ens permet millorar l’assessorament a l’hora de programar un tractament per obtenir el millor resultat.

iCurl/lífting de pestanyes
Nou sistema sense cola ni bigudí

La permanent de pestanyes potenciarà la teva mirada de manera natural.

A l'aura estètica i salut donem forma a les teves pestanyes amb aquest innovador sistema que no necessita ni cola, ni bigudí.

Gaudeix d'una mirada més intensa i natural durant més de 30 dies.
Sempre a l’avantguarda
de les últimes tecnologies.