especial nuvis el vostre dia

A l’aura estètica i salut no ens deixem cap detall per preparar la pell i tenir-la radiant per aquest dia únic i especial.

Fem tractaments facials per donar lluminositat, nutrició, hidratació i veure-la més rejovenida i resplendent.

A les mans i als peus els hi fem una cura per aconseguir una pell suau i sempre amb una imatge de puresa i naturalitat.

Preparem el cos i relaxem la ment amb els nostres tractaments específics, per gaudir de la calma i preparar-nos  per el gran dia.

Al MAQUILLATGE  li donem la importància que es mereix, ja que aquest dia serà el centre de totes les mirades. Utilitzem totes les nostres tècniques per harmonitzar el rostre sempre adequat a l’estil de núvia que tenim al davant. Per això és summament important l’estudi morfològic juntament amb la prova de maquillatge que es realitzaran prèviament.

Fem tractaments personalitzats a mida de cada persona. Consulta’ns.

aura estetica i salut- especial nuvis
  • centre_01
  • centre_01
  • centre_01
  • centre_01

Al Nuvi el tenim en compte , per això li proposem tractaments per aconseguir una pell ben cuidada i algun petit retoc de color, sempre amb la màxima subtilesa, per lluir aquest dia tant especial.

A l’aura estètica i salut cuidem el maquillatge de les acompanyants dels nuvis (mare, germanes, dames d’honor) perquè som conscients de la importància d’aquest dia on també hi tindran un gran protagonisme.

Ens agrada cuidar-nos,
ens agrada cuidar-te.