novetats

Làser de díode Lightsheer:

Nova tecnologia d’última generació d’alta velocitat, succió per una màxima absorció del làser en els fol·licles pilosos, redueix al mínim la sensació de calor. Incorpora un sistema de refredament patentat que adormeix la pell momentàniament, reduint el dolor al mínim, oprimeix l’aplicador sobre la pell per fer rotar el fol·licle, obtenint així millors resultats.Tractament Empitsu amb plasma vegetal i Electroporació:

Estimulació de la pell a nivell superficial amb microagulles combinat amb la tecnologia de l’electroporació la qual para el camp magnètic de la cèl·lula i deixant que el producte penetri molt més profundament. Notarem els resultats al finalitzar la sessió, però els millors resultats els veurem entre les 24h i 48h després del tractament. És aconsellable realitzar entre 6 i 8 sessions setmanals.Tractament d’Or:

Aquí tens el Ritual de bellesa més luxós i exclusiu per la teva pell.

Reafirma, aporta lluminositat i li dona un extra d’hidratació a la pell.

Estigues radiant!! Deixa una pell suau, més llisa i amb aspecte més jove.Tractament Only For Eyes:

Per fi un tractament pel contorn d’ulls que tracta totes les necessitats d’aquesta zona tan delicada sense oblidar-nos de la resta de la pell facial.

Amb aquest tractament reduirem visiblement les arrugues d’expressió en una sola sessió, reafirmarem tota la zona ciliar i parpella superior i treballarem la descongestió de la part inferior de l’ull, clarificant la ullera i reduint la bossa. A la resta de la pell li oferirem un bany d’àcid hialurònic. Cobrim totes les necessitats en un sol tractament.

Una sessió de benestar i màxima relaxació que ofereix uns resultats espectaculars.

TESTS GENÈTICS:

Tens gasos, sobrepès, pesadesa, males digestions, anèmia, nàusees i/o vòmits? Pateixes restrenyiment, insomni, cansament, mal de cap, dolor abdominal i/o espasmes? Et sens inflada, fatigada o augmentes de pes sense motius aparents?

A l’aura estètica i salut tenim solucions, amb els Tests Genètics NutriGen Diet, Intolerance Test i GenoSport entre d’altres, podràs saber quins son els aliments ideals segons el teu ADN i obtenir una dieta totalment personalitzada i sana, que et farà sentir millor.

Si vols perdre pes, saber quins aliments senten millor al teu cos o cuidar la teva alimentació per rendir millor en l’esport i evitar lesions comença per fer-te el teu test genètic.

Perfect Shape
Una nova mirada global a l’estètica corporal

El mètode “Perfect Shape” ha estat dissenyat a partir dels anys d’experiència que ens avalen en l’estètica d’aprimament i remodelació corporal. A l’aura estètica i salut hem creat aquest mètode on combinem tecnologies, productes i mans professionals que t’ajudaran a redefinir la teva silueta. El diagnòstic és la principal eina que utilitzarem per dissenyar el teu TRACTAMENT IDEAL.

No esperis al bon temps per començar a cuidar el teu cos. Llavors serà l’hora de lluir el RESULTAT.

DIETOX
Liquats/water

Liquats NATURALS, FRESCOS I ECOLÒGICS. Es tracta de fer 1 dia, 2, 3, 4 o fins a 5 dies seguits a base d’aquests liquats, que es prendran dins una franja horària determinada. Es tracta de fer un RESET al teu cos, un dejuni controlat perquè no li falti cap nutrient. Recuperarem lleugeresa, energia i vitalitat i ens ajudarà a perdre aquell quilo que costa tant de perdre (i només amb 1 dia de liquats.)

La Dietox Water ens complementarà l’alimentació del dia a dia aportant-nos alcalinitat, vitamines, antioxidants i plantes que ens ajudaran a drenar el nostre cos, i tot això sense alterar gens el gust de l’aigua.

El Happy Elixir es un complement que ens sacia la gana i ens aporta triptòfan, imprescindible per a la producció de la serotonina (substància de la felicitat que segrega el nostre organisme).

A l’aura estètica i salut apostem per aquesta opció sana i natural. Recorda que tens els PORTS GRATUÏTS en tots els productes si ho demanes a través del nostre centre.

Withe System
Pell lluminosa i sense taques

Withe system de la marca Istituth Esthederm, molt coneguda en el nostre centre pels tractaments solars exclusius que ofereix.

Doncs us presentem el tractament aclaridor de la pell que tracta les taques, la opacitat , l’envelliment i la reafirmació de la pell, tot en 1. I a més ho tracta de manera no agressiva i equilibrant de manera natural les causes del problema que és el melanòcit.

Si tens taques i n’estàs farta, no deixis de consultar-nos i de conèixer els resultats que hem obtingut fins ara.

Mesoteràpia + Cromoteràpia “Cromopen”
Micropuncions epidèrmiques

Les micropuncions és el sistema més segur, higiènic, ràpid i eficaç de penetració transdèrmica d’actius que hi ha al mercat.

El seu sistema de percussió de micro-agulles permet obrir milers de micro-canals per aconseguir fins un 90% de penetració d’actius, i a la vegada realitza una BIOESTIMULACIÓ mecànica dels fibroblastos aconseguint varis tractaments en un de sol.

A més, el cromopen porta cromoteràpia integrada que permetrà potenciar cada tractament.

Extensions de pestanyes
Mètode pèl a pèl i Maxx Volum

Canvia la teva mirada i oblidat de la màscara de pestanyes amb les extensions de pestanyes de seda de la casa alemanya “Adessa”. Còmodes, lleugeres, fines i duradores, gràcies a la seva cola hipoalergènica pensada i creada especialment per aquesta zona tant delicada com és l’ull.

A l’aura estètica i salut oferim el mètode “Pèl a Pèl” per quan hi ha força quantitat de pestanya i el mètode ”Maxx Volum” per quan n‘hi ha poca, inclús podem fer que un ull rodó quedi amb forma ametllada. Juntament amb la nostre professional decidirem quin efecte volem i podem aconseguir en la nostra mirada.

Les pots lluir per una ocasió especial o indefinidament si ho prefereixes.

OXIGENESIS
Oxigen pur al 99’5%

La innovació en rejoveniment facial arriba al nostre centre. Un tractament facial no invasiu que envia oxigen pur al 99’5% a les capes més profundes de la teva pell.

Purifica, hidrata, tonifica i reafirma l’oval facial, ajuda a eliminar les taques solars de la pell, cicatrius d’acne i redueix els porus oberts.

L’oxigen és vida, també per la teva pell.

Cosmètica JC Jeunesse
Dermacèutica i Dermocosmètica

Les Cèl·lules Mare Vegetals són les protagonistes d’aquesta innovadora marca que treballa amb biotecnologia super puntera per oferir resultats garantits contra l’envelliment cel·lular.

Apostem per una cosmètica amb un alt contingut en actius i patents, que proporcionaran JOVENTUT a la nostra pell, a través d’un treball superficial a nivell epidèrmic i un treball profund a nivell dèrmic.

Consulta les nostres promocions, no et deixaran indiferent.

Nou Ritual “Banys en el Mar Mort amb aromes de cotó”

Experimenta 90’ de relaxació de cos, ment i esperit, gaudint de tots els beneficis terapèutics que ens aporten les sals i el fang del Mar Mort. Entra en una profunda calma que et proporcionaran les pedres basàltiques calentes i la “manteca de karité” pura que aplicades amb un intens massatge faran alliberar-te de totes les tensions acumulades en el dia a dia.

Deixa’t emportar per un mar de sensacions.

RADIOFREQÜÈNCIA Multi Polar
Venus Swan

A nivell facial aconseguim l’eliminació de la micro arruga, reducció de les arrugues profundes, síntesi de col·lagen, elastina i fibroblasts, un bon sostén de la pell i re definició de l’oval facial.

A nivell corporal actuarem sobretot contra la flacciditat, la cel·lulitis i estimularem l’eliminació de la grassa corporal, millorant l’aspecte de la pell de taronja i remodelació del contorn de la figura.


Analitzador Facial
Antiaging SD

A l’aura estètica i salut volem oferir un anàlisis profund i complert de la teva pell. Valorarem el grau d’hidratació, la producció sebàcia i mida del porus, la producció de queratina, la profunditat de les arrugues i un seguiment de la seva evolució.

L’Antiaging SD ens permet millorar l’assessorament a l’hora de programar un tractament per obtenir el millor resultat.

iCurl/lífting de pestanyes
Nou sistema sense cola ni bigudí

La permanent de pestanyes potenciarà la teva mirada de manera natural.

A l'aura estètica i salut donem forma a les teves pestanyes amb aquest innovador sistema que no necessita ni cola, ni bigudí.

Gaudeix d'una mirada més intensa i natural durant més de 30 dies.Sempre a l’avantguarda
de les últimes tecnologies.