Test Genètics

A l’aura estètica i salut sabem que cada cos és diferent i que cada un respon i metabolitza d’una manera diferent, per això, apostem per la alimentació personalitzada i per això mateix apostem pels test genètics.

Amb els tests genètics que t’oferim al nostre centre descobriràs definitivament i per tota la vida quina és la teva alimentació ideal.

NutriGen Diet Complete

és un complert estudi genètic que analitza les causes de l’obesitat o sobrepès i estableix un Pla dietètic personalitzat per perdre pes, específicament dissenyat a partir del teu ADN (mètode d’extracció d’ADN: Saliva). Aquest pla inclou la següent informació:

Response: Determina la dieta més efectiva per aprimar-te, saludable i personalitzada que ofereix una pèrdua de pes 3 cops major que amb qualsevol altre tipus de dieta no genètica.

Fatburner: s’analitza el perfil metabòlic de crema de greixos amb l’objectiu d’accelerar saludablement el seu efecte. Cremaràs el greix més ràpid i sense posar en risc la teva salut.

Obesitat: s’analitza la predisposició genètica a la obesitat. Afrontaràs d’arrel qualsevol problema de sobrepès o obesitat d’una manera sana, amb una dieta saludable i específica pel teu ADN.

Vitamines: s’analitza la deficiència en les principals rutes metabòliques de les vitamines, i quines vitamines necessita el teu cos per funcionar correctament. El dèficit de vitamines pot generar desregulacions com anèmia, esgotament crònic, arítmies, erupcions o osteoporosis entre d’altres símptomes.

Appetite Control: s’analitzen les cuses genètiques d’un augment de la gana o ansietat en la ingesta de menjar per aprendre a frenar-ho. Combatràs el problema d’ansietat alimentaria d’una manera sana, amb una dieta saludable i específica pel teu ADN.

Diabetis tipus II: Es mesurarà la predisposició genètica a desenvolupar Diabetis Tipus II. Es generarà una dieta personalitzada capaç de prevenir i reduir, de manera saludable, el risc a patir diabetis tipus 2 i totes les conseqüències que provoca aquesta malaltia.

Intolerància a la lactosa

Metabolisme lipídic: Es mesurarà la teva predisposició a tenir nivells alts d’HDL-Colesterol. Es podrà crear una dieta personalitzada capaç de prevenir i reduir, de manera saludable, els nivells alts de colesterol.NutriSport

Intolerance Test

A Intolerance Test hi trobem diferents tests:

Intoleràncies alimentàries: 135 anàlisis de 120 aliments i 15 additius.

Intolerància a la Lactosa: mitjançant una mostra de saliva.

Gluten Intolerance Celiaquia: Test instantani d’intolerància al gluten per detectar, a partir d’un dispositiu d’un sol ús, la sensibilitat al gluten i la malaltia celíaca. (Proba ràpida no genètica).

Gluten Intolerance Celiaquia Genètica: Mitjançant una proba de laboratori s’aconsegueix una major precisió per conèixer el risc genètic a desenvolupar la intolerància al gluten i a la malaltia celíaca.

Els tests d’intolerància al gluten inclouen l’anàlisi dels anticossos transglutaminasa tissular i antigliadina.

La gama de tests genètics Intolerance Test, es serveixen de l’únic mètode científicament validat: l’assaig d’anticossos a partir d’una gota de sang. S’utilitza tecnologia exclusiva validada per l’agència americana FDA (Food & Drug Administration) i permet una elevada especificació i sensibilitat a partir d’una única gota de sang.

Què son les intoleràncies alimentàries?

Les intoleràncies alimentaries son, sovint, la causa d’una sèrie de trastorns que tenen els seu origen en la incapacitat de les persones per processar correctament alguns aliments.

Les macro-molècules dels aliments que no han sigut completament digerides travessen la paret intestinal, depositant-se sobre varis òrgans i teixits, activant processos d’inflamació.

QUINS SÍMPTOMES OCASIONA UNA INTOLERÀNCIA?

Entre d’altres, els principals símptomes son:

Gasos, inflor, restrenyiment, fatiga, insomni, augment de pes, cansament, sobrepès, pesadesa, males digestions, mal de cap, dolor abdominal, espasmes, nàusees i vòmits.

Aquestes proves genètiques son no invasives, 99,99% fiables i eficaces, dissenyades específicament per la cura i la salut de les persones, útils per aconseguir una alimentació sana i equilibrada i vàlides per a tota la vida.

Per més informació sobre la malaltia celíaca, visiti la web de la Federació d’Associacions de Celíacs d’Espanya.

Per saber més sobre la sensibilitat de a lactosa, visiti la web de l’Associació d’intolerants a la Lactosa Espanya i Lliure de Làctics.


GenoSport

GenoSport és la gama de tests genètics esportius més complerts per establir una rutina d’exercici físic i dieta personalitzada segons l’ADN. Si vols millorar l’entrenament, tenir més energia, menys fatiga, rendir millor en l’esport o, inclús, cremar greixos i carbohidrats ràpidament, amb els nostres tests genètics esportius aconseguiràs els teus objectius d’una manera més fàcil i sense arriscar la teva salut física.

Dins aquesta gama hi trobem diferents tests:

GENOSPORT ENTRENAMENT que inclou:

Recuperació post-entrenament: coneixeràs la predisposició genètica a desenvolupar un hipertròfia cardíaca (cor d’atleta) i que indica la fatiga muscular durant l’exercici i la capacitat de recuperació dels músculs després de l’entrenament.

Resistència: coneixeràs els teus nivells de VO2 màxims, la capacitat aeròbica/anaeròbica, la resistència genètica que tenen els músculs i la predisposició de força/velocitat. Amb aquest estudi podràs augmentar entre un 10% i un 40% la capacitat aeròbica després d’un entrenament específic.

Anabolisme: coneixeràs la resistència i vasodilatació muscular durant l’exercici físic i l’increment de massa muscular després de l’entrenament.

Catabolisme: s’analitza l’estrès oxidatiu que pot produir micro-lesions a nivell cel·lular i, per tant, reduir la recuperació muscular després de la pràctica de l’exercici físic.

Cardio: coneixeràs la regulació de la pressió arterial i evitar sobreesforços cardíacs durant l’exercici.

Eficiència Muscular + Tipus de Fibra: s’analitza l’eficiència genètica muscular i el comportament de les fibres musculars (de resistència o força) durant l’exercici físic.

GENOSPORT LESIONES que inclou:

Estudi genètic preventiu de lesions musculars i articulars de no contacte. Alteracions com rampes, inflamacions, salut òssia i la necessitats d’aportacions extres de col·lagen.

Estabilitat Articular: Analitza l’estabilitat del col·lagen de les articulacions i les fibres muscular del teu cos per a prevenir les lesions.

Lesions Específiques Aquil·les + Quàdriceps: Anàlisis del risc genètic a patir lesions en la zona del taló d’Aquil·les i en el quàdriceps per planificar un entrenament i dieta que t’ajudin a enfortir i prevenir qualsevol dany i dolor.

Lesions Específiques d’espatlles + Lligament Creuat Anterior: Per tractar la prevenció de lesions en la zona de les espatlles i del lligament creuat anterior. T’ajudarà a planificar un entrenament i una dieta per evitar el desgast de les articulacions i l’aparició d’artritis, entre d’altres símptomes.

GENOSPORT CARDIO inclou:

GenoSport Cardio Complet test genètic enfocat a la prevenció de las principals causes de malalties cardíaques associades a la mort sobtada, amb el que planificar un entrenament per no sobrecarregar el sistema cardiovascular.

Las causes genètiques analitzades en el test genètic GenoSport Cardio son la miocàrdia hipertròfica, el síndrome de QT llarg, el síndrome de Brugada, la displàsia arritmogènica y la miocardiopatia dilatada.

GENOSPORT NUTRICIÓ inclou:

Descobriràs com respon el teu cos a l’exercici físic, s’analitza com crema greix i com metabolitza els hidrats de carboni i es planificarà una dieta para rendir millor en l’esport.

Fatburner: s’analitza el perfil metabòlic de crema de greixos per establir el millor mètode que, segons l’ADN, s’ha de seguir per eliminar de manera més ràpida i saludable l’excés de greix del cos i aconseguir els objectius esportius.

Effective: s’analitza la resposta del cos davant un increment lleu de l’exercici físic. Es pot generar un pla dietètic i esportiu eficaç, sense sobrecarregar d’esforç al cos i, així, rendir més en l’esport.

Metabolisme Lipídic: s’analitza el perfil metabòlic de crema de greixos, termogènesis y la capacitat aeròbica de cada persona. Aconsegueix els teus objectius esportius sense fatigar-te, amb una ràpida recuperació física i, a més, cremar greixos més ràpid de manera saludable.

Carbohidrats: s’analitza el perfil metabòlic de crema d’hidrats de carboni (carbohidrats). Aconseguiràs cremar hidrats més ràpid i de manera saludable per aconseguir els objectius marcats.

Vitamines: s’analitza la deficiència en las principals rutes metabòliques de las vitamines i les necessitats vitamíniques amb l’objectiu d’incorporar en la dieta la quantitat adequada de vitamines per que el cos rendeixi millor durant l’exercici esportiu.

El teu cos és un temple de la natura.
Conserva’l sa i respecta’l.