ALTRES TRACTAMENTS

A l’aura estètica i salut sabem que a moltes de nosaltres ens agradaria potenciar i/o perfeccionar faccions del nostre rostre. Sabem la importància que té fer una feina precisa i ben feta amb les tècniques de micropigmentació, tricopigmentació, extencions, tint i permanent lífting en aquestes zones tant determinants i visibles com son les celles, les pestanyes, els ulls, els llavis, la barba i el cuir cabellut..

SERVEIS

TINT DE CELLES

Tractament ideal  per intensificar el color de les celles per quan aquestes són clares, poc poblades o amb canes.

Preu: 13,00€
Durada: 15′

TINT DE PESTANYES

Tractament aconsellat per intensificar el color de les pestanyes i aportar profunditat a la mirada. Ideal per pestanyes clares.

Preu: 16,00€
Durada: 15′

LIFTING DE PESTANYES

Aquest tractament és ideal per potenciar la pujada i la obertura de la mirada sobretot quan les pestanyes estan rectes o en baixada.

Preu: 25,00€
Durada: 30′.

EXTENCIÓ DE PESTANYES PÈL A PÈL O VOLUM RUS

Tractament ideal per aportar volum i espessor a les pestanyes. Aconsellat per pestanyes poc poblades o per obtenir més volum. Pots triar un “look” natural o més extremat.

Preu: 69,00€ / 89,00€
Durada: 75′

REOMPLIMENT PÈL A PÈL O VOLUM RUS

Les pestanyes, igual que el cabell, estan en constant renovació i per tant cauen. Per això es necessari aquest tractament de manteniment per les extensions de pestanyes. Es sol fer cada 15 o 21 dies.

Preu: 35,00 / 45,00€
Durada: 45′

TREURE EXTENSIONS DE PESTANYES

Si és donés el cas i fos necessari, les extensions de pestanyes es poden treure.

Preu: 25,00€
Durada: 30′

MICROPIGMENTACIÓ DE CELLES

Pot ser que tinguis molt poca cella de naixement, o bé que per diferents causes s’hagin quedat pobres de pèl o fins i tot sense. Amb aquest tractament dissenyem una nova forma de la cella o la redefinim de manera permanent. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu: 250,00€
Durada: 120′

MICROPIGMENTACIÓ EYE LINER CLÀSSIC

Pigmentació permanent per donar forma a la teva mirada i evitar maquillar-te a diari. Si tens els ulls intolerants al maquillatge o vols comoditat i practicitat en el teu dia a dia, aquest és el teu tractament ideal. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu: 250,00€
Durada: 120′

MICROPIGMENTACIÓ EYE LINER AMB SOMBREJAT

Pigmentació permanent per donar forma a la teva mirada i evitar maquillar-te a diari. Si tens els ulls intolerants al maquillatge o vols comoditat i practicitat en el teu dia a dia, aquest és el teu tractament ideal. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu: 250,00€
Durada: 150′

MICROPIGMENTACIÓ INTENSIFICACIÓ DE PESTANYES SUPERIOR

Tractament per donar intensitat a la base de  les pestanyes de manera permanent. Amb aquest tractament aconseguim donar més intensitat a la mirada sense canviar la forma de l’ull. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu: 150,00€
Durada: 75′

MICROPIGMENTACIÓ LÍNEA INFERIOR ULLS

Tractament per donar intensitat a les pestanyes inferiors i acabar d’equilibrar l’ull en el cas de micropigmentar la part superior d’aquest. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu: 100,00€
Durada: 60′

MICROPIGMENTACIÓ PERFILAT LLAVIS AMB REOMPLIMENT

Tractament ideal per donar més volum o intensitat als llavis o redibuixar-los en el cas de que s’hagin desdibuixat del rostre. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu: 250,00€
Durada: 180′

MICROPIGMENTACIÓ REPÀS 1r MES

El repàs del mes és important per acabar de perfeccionar la forma o per augmentar el gruix o la intensitat sempre que calgui, sigui necessari o així ho prefereixi el client. És prudent valorar-ho amb la persona micropigmentadora.

Preu 1 zona: 50,00€
Durada: Aprox. 75′, depenent de la zona.

TRICOPIGMENTACIÓ DENSIFICACIÓ CAPIL·LAR

Tractament específic per dissimular la falta de cabell tant en homes com en dones. És una espècie de tatuatge de micropigmentació capil·lar que simula els fol·licles pilosos sobre el cuir cabellut. L’efecte visible és com si es portés el cabell completament rapat. És compatible amb els implants de cabell si es volguessin fer a posteriori. També es pot densificar la zona de la barba i el pubis. Ideal per alopècies, cicatrius i falta de densitat capil·lar. Consulta les nostres jornades informatives gratuïtes.

Preu per sessió:  250€ / 350€
Durada:  60′ / 90′

Depenent de l’amplitud de la zona a pigmentar es requeriran fer vàries sessions.

El teu rostre, el mirall de la teva ànima.

0
    0
    Carrito
    El carrito está buidTornar a la botiga
    /* Estilos para menú plegable móvil Divi */ /* JS para menú plegable móvil Divi */