TRACTAMENTS FACIALS

El nostre rostre és la primera imatge que mostrem, tant als altres com a nosaltres mateixos i a totes i a tots en agrada tenir un bon aspecte de la nostre pell, per això a l’aura estètica i salut t’ajudem i assessorem sobre quins tractaments i quins productes són els més adequats per les necessitats que presenti la teva pell en cada moment.

SERVEIS

NETEJA FLASH PELLS JOVES

Tractament pensat per les pells més joves d’entre 14 i 18 anys, que comencen a tenir algun punt negre (amb extracció). També ens pots servir per fer un tractament flash en qualsevol tipus de pell i de qualsevol edat (sense extracció).

Preu: 37,00€
Durada: 45′

NETEJA FACIAL TRACTANT

Neteja bàsica per equilibrar i netejar en profunditat la pell a partir dels 18 anys o per pells amb molts problemes de punts negres (amb extracció)

Preu: 55,00€ / 65,00€ / 75,00€
Durada: 60′ / 70′ / 80′

TRACTAMENT INTENSIU

Tractament de nutrició intensa on treballem també la re-mineralització, la reafirmació, les arrugues, la regeneració, l’estimulació de col·lagen natural del la pell, la oxigenació i la renovació cel·lular amb mascareta  antiedad. (sense extracció).

Preu: 65,00€
Durada: 60′

TRACTAMENT INTENSIU AMB NETEJA

Tractament de nutrició intensa on treballem també la re-mineralització, la reafirmació, les arrugues, la regeneració, l’estimulació de col·lagen natural del la pell, la oxigenació i la renovació cel·lular amb mascareta antiedad (Amb extracció)

Preu: 85,00€
Durada: 90′

NETEJA FACIAL ECOLÒGICA

Neteja bàsica complerta amb productes ecològics certificats. Neteja de la pell en profunditat amb extracció de punts negres. Hidratació i nutrició adaptada a cada tipus de pell. Apta per totes les edats.

Preu: 55,00€ / 65,00€ / 75,00€
Durada: 60′ / 70′ / 80′

tractament d'or

TRACTAMENT D'OR

Tractament de rejoveniment del rostre. Aporta lluminositat, reforça la barrera protectora de la pell, és ric en oligoelements, combat les arrugues i proporciona fermesa a la pell.

Preu: 99,00€
Durada: 60′

COMPLEMENT OXIGENANT

L’oxigenació pot complementar qualsevol tractament de bellesa en el rostre. Alguns dels beneficis són la hidratació i lluminositat que aporta, la pell queda més tersa, elàstica i ferma, redueix els radicals lliures i millora l’aspecte de les taques i les cicatrius.

Preu: 17,00€
Durada: 15′

DIAGNÒSTIC FACIAL

A l’aura estètica i salut tenim clar que una de les claus per tenir una pell equilibrada i amb un aspecte radiant és utilitzar els productes adequats en cada moment. Aquesta eina ens permet conèixer la pell del rostre molt més a fons i així guiar-nos millor alhora d’assessorar qualsevol producte de rutina facial.

Preu: 25,00€
Durada: 30′

CARBOXITERÀPIA EXPRÉS NATURA BISSÉ

Tractament ràpid i altament eficaç per combatre les impureses, els signes d’estrès i l’envelliment cutani. Ideal per tractar les línies d’expressió i ulleres. Neteja la pell en profunditat, aporta un efecte tensor i unificador del tó, també aporta vitalitat i lluminositat al rostre de forma immediata. És ideal per pells apagades i per preparar el cutis abans de qualsevol protocol anti-edat. És el tractament preferit de les núvies.

Preu: 48,00€
Durada: 30′

3D COLLAGEN SHOCK NATURA BISSÉ

Tractament antiaging per pells a partir dels 35 anys. Aporta fermesa, elasticitat, redueix les arrugues i les arrugues d’expressió, aporta nutrició i hidratació intensa. Proporciona un efecte redensificant i reafirmant intensiu i immediat, nodreix, hidrata i regenera la pell inclús la més castigada, redefineix l’oval facial i redueix les arrugues i línies d’expressió. Autèntic protocol de benestar, relax i reconnexió amb un mateix alhora que la teva pell rejoveneix.

Preu: 95,00€
Durada: 60′

3D COLLAGEN SHOCK + CARBOXITERÀPIA NB

Tractament antiaging per pells a partir dels 35 anys. Aporta fermesa, elasticitat, redueix les arrugues i les arrugues d’expressió, aporta nutrició i hidratació intensa. Proporciona un efecte redensificant i reafirmant intensiu i immediat, nodreix, hidrata i regenera la pell inclús la més castigada, redefineix l’oval facial i redueix les arrugues i línies d’expressió, a més d’aportar-li tots els beneficis i efectes de la carboxiterapia. Autèntic protocol de benestar, relax i reconnexió amb un mateix alhora que la teva pell rejoveneix.

Preu: 115,00€
Durada: 90′

DIAMOND ENERGY NATURA BISSÉ

Tractament anti-edat amb efecte lífting immediat pel massatge mio-facial avançat amb la gua sha. Aporta molta fermesa instantània, lluminositat, rejoveniment i hidratació profunda. Autèntic protocol de benestar, relax i reconnexió amb un mateix alhora que la teva pell rejoveneix.

Preu: 105,00€
Durada: 60′

Dermapen

DERMA PEN + CROMOTERÀPIA ULLS I LLAVIS

Tractament ràpid i eficaç de penetració transdèrmica d’actius que combina els beneficis de la cromoteràpia. Aconseguim l’estimulació de fibroblasts, augmenta la producció de col·lagen i àcid hialurònic i re-ompliment de les arrugues d’expressió. Repara els teixits, rejoveneix, reafirma, millora la lluminositat, aspecte i textura de la pell d’aquestes zones més delicades. 

Preu: 90,00€
Durada: 45′

DERMA PEN + CROMOTERÀPIA FACIAL

Tractament ràpid i eficaç de penetració transdèrmica d’actius que combina els beneficis de la cromoteràpia. Aconseguim l’estimulació de fibroblasts, augmenta la producció de col·lagen i àcid hialurònic i re-ompliment de les arrugues d’expressió. Repara els teixits, rejoveneix la pell, reafirma, millora la lluminositat, aspecte i textura de la pell. 

Preu: 125,00€
Durada: 60′

ONES DE XOC FLASH

Tractament allisador, rejovenidor,  estimulador del col·lagen amb un efecte lífting durador similar al Botox. Redefineix l’oval facial i atenua les arrugues d’expressió. Aquest tractament es combina amb una nutrició i equilibri per la pell.

Preu: 125,00€
Durada: 45′

ONES DE XOC PREMIUM

Tractament allisador, rejovenidor,  estimulador del col·lagen amb un efecte lífting durador similar al Botox. Redefineix l’oval facial i atenua les arrugues d’expressió. Aquest tractament es combina amb el tractament intensiu antiaging i de nutrició profunda per la pell.

Preu: 153,00€
Durada: 60′

RADIOFREQÜÈNCIA FACIAL

A través de la calor es provoca una contracció immediata de les fibres de col·lagen, produint que s’escorcin i s’engrossin, també provoca la fabricació de noves fibres de col·lagen i fibres elàstiques després de varies setmanes. Obtenim beneficis en quant a millora de la circulació; increment d’oxigenació i nutrició cel·lular; augmenta l’elasticitat dels teixits; genera una major producció de col·lagen; estimulació dels mecanismes de reparació cel·lular; millora la circulació i el creixement de nous capil·lars sanguinis i desintoxicació de cèl·lules.

TARIFES:

Contorn d’ulls: (10’)  28,00€
Pòmuls: (10’) 28.00€
Contorn de llavis: (10’) 28,00€
Coll + Oval facial: (20’) 47,00€
Coll i escot: (30’) 57,00€
Facial: (30’) 57,00€
Facial i Coll: (40’) 67,00€
Facial coll i escot: (60’) 84,00€

PACKS:

Pack 5+1 Radiofreqüència: (10’) 140,00€
Pack 5+1 Radiofreqüència: (20’) 235,00€
Pack 5+1 Radiofreqüència: (30’) 285,00€
Pack 5+1 Radiofreqüència: (40’) 335,00€
Pack 5+1 Radiofreqüència: (60’) 420,00€

El teu rostre, el mirall de la teva ànima.

0
    0
    Carrito
    El carrito está buidTornar a la botiga
    /* Estilos para menú plegable móvil Divi */ /* JS para menú plegable móvil Divi */