tractaments facials

Els tractaments facials són la clau per mantenir la pell radiant, jove i saludable. A L’Aura Estètica i Salut, t’oferim els millors tractaments facials per combatre les impureses, els signes d’estrès i l’envelliment cutani. Descobreix els nostres tractaments exclusius amb productes de Natura Bissé que proporcionen resultats visibles i immediats.

Tractaments facials amb Natura Bissé

Carboxiteràpia Exprés 

Aquest tractament ràpid i altament eficaç és ideal per eliminar impureses i tractar les línies d’expressió i ulleres. Neteja la pell en profunditat, aportant un efecte tensor i unificador del to. A més, proporciona vitalitat i lluminositat immediates, convertint-lo en el preferit de les núvies abans del seu gran dia. És perfecte per pells apagades i com a preparació abans de qualsevol protocol anti-edat.

Diamond Energy 

El tractament anti-edat Diamond Energy ofereix un efecte lífting immediat gràcies al massatge mio-facial avançat amb la gua sha. Aporta fermesa instantània, lluminositat, rejoveniment i hidratació profunda. És un autèntic protocol de benestar que combina relax i reconnexió amb un mateix mentre rejoveneix la teva pell.

3D Collagen Shock Natura Bissé

Aquest tractament antiaging és ideal per a pells a partir dels 35 anys. Aporta fermesa, elasticitat i redueix les arrugues i les línies d’expressió. Proporciona nutrició i hidratació intensa, redensificant i reafirmant la pell de manera immediata. És perfecte per nodrir, hidratar i regenerar fins i tot la pell més castigada, redefinint l’oval facial.

3D Collagen Shock + Carboxiteràpia NB

Combina els beneficis del 3D Collagen Shock amb la carboxiteràpia per a un tractament antiaging encara més complet. Aporta fermesa, elasticitat, redueix les arrugues i proporciona una nutrició i hidratació intensa, amb efectes redensificants i reafirmants immediats.

A L’Aura Estètica i Salut, creiem que el teu rostre és el mirall de la teva ànima. Vine a conèixer els nostres tractaments facials i deixa que cuidem de tu. No esperis més per descobrir la teva millor versió! Contacta amb nosaltres avui mateix per reservar cita i redescobreix la teva bellesa natural!

0
    0
    Carrito
    El carrito está buidTornar a la botiga
    /* Estilos para menú plegable móvil Divi */ /* JS para menú plegable móvil Divi */